Så spelas luciaomgången i RFL – reprismöten väntar

0
Foto: Krister Melin

Regionala Futsalligan för damer gjorde förra helgen en efterlängtad comeback med tre matcher. Idag söndag eller rättare sagt Lucia så väntar fyra nya matcher i damfutsalen flaggskepp, varav tre av dessa är reprismöten.

RFL Svealand

För Djurgårdens IF så väntar säsongens andra match som även är hemmapremiär. Man tar emot Rågsveds IF som man besegrade i premiären med 7-2 i sin seriepremiär. Blir det repris i returen? Rågsved kommer i sin tur från en skrällseger mot Örebro FC.

För Susan Kiryo och hennes Järla IF så väntar även för dem ett returmöte från säsongspremiären. Man möter Stockholm United FF som man besegrade med 11-4 i premiären.

Matcher

Djurgårdens IF-Rågsveds IF

Stockholm United FF-Järla IF

RFL Götaland

I RFL Götaland har de regerande svenska mästarinnorna IFK Göteborg inlett stabilt med två segrar mot Ektorp FK vilket också är deras enda matcher. Nu väntar Borås AIK som endast har avverkat en match som kom borta mot Hittarps IK, en match som skånskorna vann.

För serieledarna GAIS Futsal så blev det förlust i den föregående omgången mot just Hittarp. Idag blir det en resa till Östergötland där man hoppas kunna ta revansch efter förra veckans nederlag. Svärtinge SK står för motståndet och sist dessa lag mötte varandra så vann GAIS med 20-2.

Matcher

IFK Göteborg-Borås AIK

Svärtinge SK-GAIS Futsal