Skoftebyn förstärker inför slutspurten – värvar division 1-spelare

0

Skoftebyns IF som just nu är jumbo i Svenska Futsalligan har haft en jobbig säsong, men kan trots detta se fram emot att få avsluta den med vetenskapen att det blir en fortsättning i högstaligan.

Inför slutspurten så har man valt att stärka upp laget med två spelare. Den ena är unge Damiano Florentes som har ett förflutet i A.D Escurialense, men som debuterade i senaste bortamatchen mot Örebro FC som slutade med förlust.

Det andra nyförvärvet är av kändare karaktär, nämligen Gabrijel Matanovic som har varit en viktig del av FC Lidköping United i division 1. I Skoftebyns IF så återförenas han med sin gamle lagkamrat Kristijan Nikolla.

Trots att SFL-debuten kommer att ske i Skoftebyns IF så är detta inte första första gången som Matanovic är aktuell för SFL. Futsalmagasinet kunde redan 2018 rapportera om att ett flertal SFL-klubbar ville ha hans tjänster, men i slutändan så valde han att stanna kvar i FC Lidköping United.