ÖSK starkast i första kvartsfinalen

0
Foto: Fotograf Tommy LS Andersson

Seriesegraren Örebro SK Futsal har fått en bra start i SM-slutspelet. Efter att ha besegrat AFC Eskilstuna med 13-3 i den näst sista omgången i grundserien, så ställdes man mot varandra i den första kvartsfinalen.

Även denna gång skulle ÖSK Futsal vinna men det skulle bli en desto jämnare kamp där bortalaget gick upp i en tvåmålsledning i första halvlek, och AFC skuggade länge där man reducerade vid vartannat mål vid tre tillfällen. Med cirka tolv minuter kvar av matchen kunde ÖSK dra ifrån från 4-3 till 6-3.

Noterbart är att Oliver Mäntykorpi i AFC Eskilstuna gjorde comeback men fick senare utgå på grund av skada. Returen spelas 28 februari.

Matchfakta

SFL-slutspel: Kvartsfinal 1

AFC Eskilstuna – Örebro SK Futsal 3-6 (2-3)

Målen, AFC: Lukman Murad 2, Sebastian Nygårds

Målen, ÖSK: Maicon Tauan Dias Alves 3, Adnan Cirak 2, Slaven Novoselac