Första pusselbitarna på plats i IFK Uddevalla

0
Foto: Fotograf Tommy LS Andersson

Föregående säsong nådde de trefaldiga svenska mästarna IFK Uddevalla kvartsfinal men man fick lämna slutspelet efter två heta matcher mot Strängnäs FC.

Det var då och nu har den sportsliga ledningen börjat med sitt arbete för att forma ett starkt lag inför den kommande säsongen och de första pusselbitarna är presenterade i Noraldin Azizi och Farhan Yousufi.

MISSA INTE: Ännu en spelare stannar i Hammarby

Farhan Yousofi noterades för 13 i SFL samt 2 mål i slutspelet, och Noraldin Azizi stod för 7 mål. Den sistnämnde spelare har dessutom varit aktuell för landslaget där han tidigare under året har deltagit på en samling.

Nygammal huvudtränare

Förlängningen av den ovanstående duon är inte de enda nyheterna i IFK Uddevalla, utan man har också gjort klart med en ny huvudtränare.

Valet föll för Angelo Vega som föregående säsong var assisterande tränare åt Fredrik Söderqvist som i sin tur var spelande huvudtränare. Nu blir Vega alltså huvudtränare, en roll han tidigare har haft i klubben.

Angelo Vega och Fredrik Söderqvist. Foto: Tobias Granberg och David Gerd

Jag hoppas kunna göra ett så bra jobb för laget och föreningen som möjligt. Jag vill utveckla laget tillsammans med killarna och övriga ledarstaben. Vi ska såklart försöka göra ett bättre resultat än förra året. Uddevalla futsal är ett lag som alltid ska spela SFL och tillhöra toppen, säger Vega bland annat till Uddevallas hemsida.

LÄS ÄVEN: Ny tränare till AFC Eskilstuna

LÄS ÄVEN: Landslagsduo till division 1