Duo klar för Stallarholmen – värvar från rivalen

0
Foto: Stallarholmens SK

Det har gått ungefär en månad sedan Strängnäs Futsal Club presenterade att man skulle göra en föreningsfusion med den lokala klubben Stallarholmens SK, och så blev det också.

Sedan dess har arbetet inför nästa säsong varit i full gång och nu under måndagen kunde man på sina sociala medier presentera sina två första nyförvärv.

MISSA INTE: Hammarby startar damlag

Nyförvärven det handlar om är målvakten Divar Matte och hemvändaren Sebastian Nygårds som kommer närmast från rivalen AFC Eskilstuna. Duon förväntas ansluta under frimånaden.

Sportchefen Edin Skorupan säger följande om sina två nyförvärv.

Divar en målvakt som bevisat för hela svenska futsalligan att det är en målvakt som landslaget kommer bygga laget runt många år framöver. Vi är väldigt glada och stolta att så här tidigt i säsongen kunnat knyta till oss en sån fantastisk målvakt, säger han och fortsätter med Nygårds.

Sebic har efter ett år på vift kommit hem. En spelare som varje tränare älskar att ha i sitt lag. En slitvarg med ett öga för mål. Med Sebic får vi en lagspelare som alltid tar laget i första ledet!”Det är en ära att ha landat Sebic så här tidigt.

LÄS ÄVEN: Landslagsduo klar för Lidköping United