Efter andra raka guldet – Hammarby utökar med nytt lag

0
Montage. Foto: Olof Bergqvist

De regerande svenska mästarna Hammarby IF har haft en händelserik vår. Efter försvarandet av SM-guldet så har stora delar av guldtruppen säkrats upp och man har just nu en uppbyggnadsperiod med fysträning. Trots detta så hade man under söndagsmorgonen ett tillkännagivande.

MISSA INTE: Han är nästa spelare som stannar i Hammarby

Under lördagen gick man ut med en annonsering på sina sociala medier om att en stor nyhet som skulle släppas under söndag. Vad nyheten exakt kunde vara skapade naturligtvis spekulationer från olika håll men nu står det klart att Hammarby expanderar sin futsaldel med ett nystartat damlag.

Detta är dock inte första gången man har damlag i futsal, för så sent som säsongen 2019/20 så hade man ett lag i RFL Södra Svealand men då handlade det om ett juniorlag som innehavde platsen. Nu blir det alltså ett renodlat futsallag med allt vad det innebär.

Hammarby IF har lovat att det kommer mer nyheter om detta under den kommande veckan.

LÄS ÄVEN: Nygammal tränare tar över IFK Uddevalla

LÄS ÄVEN: Landslagsduo till Lidköping United