Tredje förlängningen klar för IFK Uddevalla

0
Foto: David Gerd

Nu har IFK Uddevalla lagt sin tredje pusselbit i det lagbygget som ska utgöra laget nästa säsong.

MISSA INTE: Målvakten förlängde med ÖSK Futsal

De första pusselbitarna blev Farhan Yousufi och tidigare landslagsaktuella Noraldin Azizi som förlängde med de forna mästarna. Nu får duon sällskap av en annan som har haft ögonen på sig från landslagsledningen, nämligen målvakten Filip Skarin.

Klubben är nöjd över förlängningen och såväl målvakten själv, som hoppas på ett nytt slutspel med IFK Uddevalla samt fortsatt utveckling.

– För min egen del hoppas jag på ett år med stor utveckling. Förra året vad ände ett helt okej år personligen men jag vet att jag kan utvecklas mer och ska jag sträva efter i år. Sen är det alltid roligt om jag skulle få visa upp mig på ett landslagsläger igen, säger han bland annat till klubbens hems

LÄS ÄVEN: SFL: Klara nyförvärv och spelarförluster