Efter andra raka guldet – Jansson klar för utlandsspel

0
Foto: Krister Melin

I vintras gjorde landslagsspelaren Nanna Jansson comeback i IFK Göteborg i RFL, detta efter att en korsbandsskada från hösten 2019 hållit henne borta från spel. Denna comeback skulle visa sig vara en succé som resulterade i ett andra raka SM-guld för Jansson efter att hennes IFK Göteborg besegrat GAIS Futsal i finalen.

Detta skulle bli det sista man fick se Jansson i IFK Göteborg – för denna gång. Den meriterade landslagsspelaren är nämligen klar för utlandsspel i Joventut d’Elx FS som huserar i den spanska ligan, något som klubben presenterade på sina sociala medier under föregående vecka.

I och med detta så är Jansson klar för sitt andra proffsäventyr. Hösten 2018 blev det en vända till Italien och Olimpus Roma i serie A.

LÄS ÄVEN: Här är lagen som Hammarby IF får möta i Champions League-kvalet