Hjalmarsson fortsätter i Örebro FC

0
Montage. Foto: Krister Melin och Örebro FC

Under förra veckan presenterade Örebro FC sin tredje förlängning i ordningen där Dildar Caliskan och Jonathan Rasch innan dess var de första som förlängde med ÖFC. Nu får duon sällskap av Philip Hjalmarsson som även han stannar i ÖFC.

Hjalmarsson kom till Örebro FC inför förra säsongen och hade innan dess ingen erfarenhet av spel i SFL. Den erfarenhet han besatt kom ifrån spel i futsalens division 2 med Laxå IF.

MISSA INTE: Landslagsstjärnan blir proffs i Spanien

Under debutsäsongen i högstaligan som blev mållös, blev det totalt 19 matcher varav två matcher är från slutspelet.

På klubbens hemsida så skriver ÖFC bland annat att man är glada över förlängningen samt att man har en förhoppning om att han ska fortsätta att utvecklas. Hjalmarsson själv säger följande om sin fortsättning.

Mitt fjolår var hur kul som helst i ÖFC. Det var inte bara det att jag fick lära mig spela futsal på riktigt utan jag har även fått träffat många nya människor så jag har utvecklats lika mycket personligt som futsalmässigt. Jag ser fram emot kommande säsong och det ska bli riktigt kul att få träffa alla igen och spela inför publik, vilket jag inte upplevt på den här nivån, säger han till klubbens hemsida.

LÄS ÄVEN: Duon stannar i Borås AIK