Huvudtränaren stannar i Örebro FC

0
Jani Paananen. Foto: Örebro FC

Örebro FC har nu förlängt med sin huvudtränare Jani Paananen som är nästa pusselbit i Örebros satsning på den kommande säsongen. Man har sedan tidigare förlängt med flera spelare samt värvat trion Nima Kadivar, Dino Garaca och danska landslagsspelaren Mads Falck.

MISSA INTE: Trion förlänger med Borås AIK

För Paananen som nu är klar för sin tredje säsong i Örebro så blev fjolårssäsongen minst sagt speciell. När Örebro kämpade sig genom SFL och sedan avancerade till slutspelet så fick Paananen följa sitt lag hemma från Finland.

Jag var på plats typ 1/3-del av säsongen och drabbades ganska hårt av corona när jag precis kom hem till Finland under ett landslagsuppehåll. När jag var frisk och hade bokat en resa till Örebro igen, så drabbades Finland av andra vågen av corona-utbrott och det slutade med ny lockdown. Nu har jag visserligen hjälpt till med träningar och coachning på distans med men det blir ju inte samma sak som att vara på plats. Vi har ändå tagit steg föregående säsong, både på herr och damsidan men nu ser jag fram emot att få fortsätta utveckla ÖFC. Det blir en spännande säsong, ÖFC fyller 10 år och det kommer inte passera obemärkt. Stay tuned, berättade tränaren för ÖFC:s hemsida.

LÄS ÄVEN: Förre SFL-spelaren till division 2

LÄS ÄVEN: ÖSK Futsal värvar fem utländska spelare