Efter andra raka silvret – hon tar över efter Ternström

GAIS Futsal har fått en ny tränare! I början av sommaren gick dem ut med nyheten att Lars Ternström lämnar posten som huvudtränare där en bidragande orsak var tidsbrist. Ternström lotsade GAIS till två SM-silver på två säsonger.

Sedan dess har det jobbats med att hitta en efterträdare till Ternström och nu har man tillslut hittat rätt person för jobbet.

MISSA INTE: Här är Hammarbys motstånd i Main Round

Den nya tränaren är Åsa Hansson som har två SM-guld i bagaget, där ena guldet kom som spelare redan 2012 i Torslanda IK. Det andra SM-guldet kom förr förra säsongen med IFK Göteborg där hon var spelande tränare. Förra säsongen ingick hon i ledarstaben för IFK Göteborgs herrar i SFL och nu blir det alltså GAIS i RFL som gäller.

Det är en stor uppgift att ta över efter Lasse och att ta ett av Sveriges bästa lag, men jag ser det som en ära att få denna chans, och det kommer bli en utmaning som kommer bli så jäkla kul, säger hon till GAIS hemsida.

LÄS ÄVEN: Norrköping testare spelare från Dinamo Zagreb

LÄS ÄVEN: Han blir sportchef i IFK Göteborg

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img