Blåvitt värvar från IFK Uddevalla

0
Foto: Christian Melo Fuentes och Krister Melin

Nyligen presenterade IFK Göteborg nyheten att damlaget och tillika svenska mästarinnorna har fått en sportchef i Frida Lundblad som efter föregående säsong lade ner spelarkarriären. Nu har även herrarna fått en sportchef.

MISSA INTE: Hon blir sportchef för blåvitts damer

Det är Martin Smedberg-Dalence det handlar om och han är främst känd för sin fotbollskarriär med bland annat spel i Allsvenskan med IFK Göteborg och IFK Norrköping.

Inom futsal har Smedberg-Dalence ett SM-guld från 2012 som han tog med FC Ibra, och de två senaste säsongerna var han en del av IFK Uddevalla Futsal där han avverkade 12 matcher i SFL och nu blir han alltså sportchef i IFK Göteborg.

Martin har en gedigen bakgrund inom futsal, som han även spelat i många år. Han har ett kontaktnät som vi tror och hoppas att vi kan ha stor nytta av i framtiden. Martin som kommer in med massor av energi och idéer säger att han knappt kan vänta på att komma igång och ser verkligen fram emot att kunna hjälpa IFK Göteborg Futsal till att fortsätta vara ett topplag i Sverige, skriver klubben bland annat på sin hemsida.

LÄS ÄVEN: Hon tar över GAIS Futsal

LÄS ÄVEN: Norrköping testar spelare från Dinamo Zagreb