Delad poäng i Sörmlandsderbyt

0
Foto: Fotograf Tommy LS Andersson

Under lördagen spelades det ett Sörmlandsderby mellan Stallarholmens SK som tog emot AFC Eskilstuna hemma i Thomas Arena. För Stallarholmen var detta sin första hemmamatch någonsin i SFL under nuvarande skepnad.

Bägge lagen gick in i matchen med fint spel och teknisk kvalité och lagen skulle få en halvlek var där hemmalaget kunde gå till paus med en ledning på 2-0.

MISSA INTE: Uddevalla vann kamratmötet

Andra halvleken skulle visa sig vara en betydligt livligare sådan än första halvlek med sju varningar och två utvisningar. Det var i samband med att Ayoub Abassi reducerat för sitt AFC som ett bråk uppstod mellan han och Poja Tahmi i Stallarholmen. Resultatet blev att Abassi fick sin andra varning och därmed rött kort medans Tahmi fick rött kort omgående.

AFC försökte komma ikapp och satsade i slutskedet av matchen på jokerspel och med ett fåtal sekunder kvar av matchen så kom kvitteringen efter att Kenny Tran hittat nätet och därmed räddat poäng åt sitt lag.

Matchfakta

Svenska Futsalligan

Stallarholmens SK – AFC Eskilstuna 2-2 (2-0)

Målen, Stallarholmen: Hussein Aly, Milkyas Andue

Målen, Eskilstuna: Ayoub Abassi, Kenny Tran

Utvisning, Stallarholmen: Poja Tahmi

Utvisning, Eskilstuna: Ayoub Abassi

LÄS ÄVEN: Holmén tillbaka i Torslanda