Ny bortaseger för Hammarby

På söndagseftermiddagen tog Libertá FC emot Hammarby IF hemma i Stenungsunds Arena. Efter nederlaget i seriepremiären så ville Libertá ta revansch på sig själva.

Första halvlek präglas av ett Hammarby som styr spelet med stort tålamod men hemmalaget står emot Hammarby med ett bra försvarsspel.

Hammarby försökte stundtals att spela med målvakten Ayranci på offensiv planhalva för att försöka lösa upp knutarna i Libertá. Med knappt en och en halv minut kvar till paus så spräckte Hammarby nollan och kan gå till paus med en skön ledning.

MISSA INTE: Fem nya mål av Mads Falck

Tidigt i andra halvlek ökar Makolli på hammarbys ledning och i mitten av den gör man ännu ett mål. Libertá försökte krympa underläget med jokerspel men detta resulterade i ett baklängesmål och Hammarby drar sedan ifrån och vinner till slut med 8-1.

Svenska Futsalligan

Libertá FC – Hammarby IF 1-8 (0-1)

Målen, Libertá: Alban Tahiri

Målen, Hammarby: Jonatan Almendra Cifuentes 2, Liridion Makolli, Peiman Pahlevan 2, Gabriel Diaz, Självmål

LÄS ÄVEN: Delad poäng i Sörmlandsderbyt