Tredje raka segern för Ektorp i division 1

Kaffe, kaka tredje raka! Under lördagen tog Ektorp FK sin tredje raka seger på lika många matcher i division 1 Östra Götaland.

Ektorp hade tidigare besegrat Söder Futsal och Djurgårdens IF i sin serieinledning och nu ställdes man mot Latorps IF som precis som Ektorp var obesegrade.

Det östgötska hemmalaget visade inga tecken på nervositet i toppmötet utan man tog kommandot och styrde spelet mot Latorp som fick försvara sig och satsa på att snabbt ställa om sig samt få upp bollen på offensiv planhalva

Efter halva halvleken fick Ektorp hål på Adam Friis som var gästernas bästa spelare och som hindrade Ektorp från att gå till paus med en större ledning än de 4-0 som de fick med sig.

MISSA INTE: Nybyns IK besviken över den inställda division 1-serien

I andra halvlek ökas ledningen på att det är även i denna halvlek som Latorps första riktiga chanser kommer när man får till en virkträff. Gästerna från Örebro försökte ibland att avancera snabbt med boll vilket stundtals resulterade i ett böljande spel för bägge lagen.

Reduceringarna kom sedan och slutet av matchen spelade bägge lagen med flygande målvakt, men det skulle bli Ektorp som gick vinnande ur mötet och är därmed obesegrade i serien med full pott.