Så slutade helgens semifinaler

SM-slutspelet på herrsidan har nu nått semifinal och under helgen inleddes den de första matcherna i den rundan.

MISSA INTE: Han byter landslag

Fjolårssäsongens silverlag Örebro SK tog en viktig skalp när dem bortaslog IFK Göteborg med 3-0 efter bland annat två mål av brassen Bebé. I och med detta så har dem ett fint försprång inför returen hemma i Gamla Idrottshuset.

I huvudstaden tog mästarna Hammarby IF emot IFK Uddevalla. Uddevalla inledde bäst och gick till paus med 2-1 men som förr så levererade Hammarby en starkare insats i andra halvlek. Matchen slutade 2-2 och semifinalen är helt öppen inför returen i Agnebergshallen.

Returerna spelas nu på söndag.

Resultat

IFK Göteborg – Örebro SK Futsal 0-3

Hammarby IF – IFK Uddevalla 2-2

LÄS ÄVEN: GAIS Futsal vinner SM-guld

LÄS ÄVEN: Stjärnan tillbaka i landslaget

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img