Förra SFL-klubben utgår från division 1

0
Foto: Krister Melin

För två säsonger sedan slutade Libertá FC på en tiondeplats i Svenska Futsalligan, detta som nykomling där dem bland annat skrällde mot dåvarande mästarna Hammarby IF med en bortaseger.

MISSA INTE: Så gick det för damlandslaget

Föregående säsong blev dock inte lika kul för den Stenungsundsbaserade föreningen. Den andra halvan av SFL-säsongen fick dem genomföra med minimal trupp och förlusterna avlöste varandra. Facit blev en jumboplacering och därmed nedflyttning till division 1.

Dock så verkar det inte bli någon omstart i den näst högsta serien för Libertá. När Svenska Fotbollsförbundet presenterade de olika serierna för division 1 så fanns inte Libertá med i division 1 Västra Götaland. Även Örebroklubben Latorps IF utgår från division 1.

Dessa två lag ersätts av Katrineholm City FC och Spårvägens FF.

LÄS ÄVEN: Så spelas SFL-premiären

LÄS ÄVEN: Tränarna lämnar SFL-kvartetten