AFC efter andra raka förlusten: ”Det är små marginaler”

Under lördagen tog AFC Eskilstuna emot IFK Göteborg hemma i Stiga Sports Arena, en match som slutade med triumf för Blåvitt som tog sin första seger för säsongen.

För AFC Eskilstuna så är man fortfarande poänglösa och efter matchen fick Robin Zolfagary som gjorde hemmalagets enda mål kommentera matchen till den livesändning som visades i ligans plattform.

MISSA INTE: IFK Göteborg tog säsongens första seger

– Jag tycker inte att resultatet speglar matchbilden. Jag tycker att det var ganska jämnt mellan båda lagen men det är små marginaler, konstaterar han bland annat.

– Det är små marginaler. Två av målen är på touch. Vi har bra lägen och vi kan också göra fyra mål och kanske fem till och med.

Han får frågan om AFC borde ha panik nu efter två raka hemmaförluster.

– Personligen känner jag inte att det är någon panik. Det är två matcher och under vår första säsong så vann vi fem matcher på raken och sen spelade vi inte bra, så förhoppningsvis så kan vi vända den här trenden.

Han fortsätter.

– Det är ingen bra start så klart men jag tror på det här laget och vi har något bra på gång. Jag hoppat att publiken kommer till nästa match så att vi kan visa det.

Nästa match för AFC Eskilstuna är den 23 Oktober. Då kommer Uddevalla FC på besök.

LÄS ÄVEN: Sääf efter första segern

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img