Därför har brassen inte spelat dem senaste matcherna för Västerås

Var är du Paulo Roberto? I Paulo Robertos frånvaro så har Västerås börjat gå in i en formsvacka där man just nu har fem raka förluster i SFL.

MISSA INTE: Jokerspel.. eller?

Den ståtlige brassen kom till Västerås FC inför säsongen och har inlett sin sejour i Sverige på ett bra sätt. 5 mål på de tre inledande matcherna har han mäktat där man tog en seger och två oavgjorda matcher, men efter detta så har Roberto inte synts till i nykomlingens laguppställningar. Facit sen dess har varit en skrällseger mot ÖSK Futsal och därefter fem raka förluster.

Robertos frånvaro har garanterat fått anhängare eller motståndare att undra om det har hänt något eller om någon skada ligger bakom det allt mindre matchandet. Anledningen verkar inte handla om någon petning utan om något hel annat.

Futsalmagasinet valde att ställa en fråga till Västerås FC om Robertos status och fick svaret att han fortfarande tillhör nykomlingen men är just nu hemma i Brasilien på grund av personliga skäl. Det återstår att se när Paulo Roberto gör comeback i Västerås-tröjan.

LÄS ÄVEN: Ny seger för IFK Göteborg

LÄS ÄVEN: ÖSK Futsal värvar nygammal spelare

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img