ÖSK Futsal värvar nygammal spelare

Tidigare under säsongen blev det klart att mästarna Örebro SK Futsal tappar trion Senad Berisha, Amel Rastoder och Henrik Roudriguez till lokalrivalen Örebro FC. Nu har ÖSK i sin tur värvat en ersättare till denna trio.

MISSA INTE: Jokerspel… eller?

Det var under fredagen som ÖSK Futsal gick ut med nyheten att de hade värvat Miran Abdurahman som återvänder till ÖSK efter att ha representerat FC Assyriska Örebro i division 2 denna säsong. Föregående säsong tillhörde han ÖFC där det totalt blev 7 matcher.

Senaste sejouren i ÖSK skedde dock 2020/21 med 17 matcher och 2 mål som facit och innan dess avverkade han sex säsonger i ÖFC.

– ”Miran gör sin andra vända hos oss, han vet att ÖSK är inte för alla. Han valde att trappa ned på futsal under förra säsongen men kände nu att han ville lira igen på en hög nivå. Vi får in en spelande libero men även en osjälvisk spelare som kommer ge oss massor både på plan men även på sidan av med sin rutin från många års spel i SFL, det är en stor fördel att han redan jobbat med Francis under ”silver-året” i den svartvita tröjan.” Säger sportchefen Victor Huerta till klubbens hemsida.

I debuten som skedde under söndagen mot Skoftebyns IF så blev det seger med 5-0.

LÄS ÄVEN: Uddevalla vände och vann mot Västerås

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img