SFL-spelaren nätade i Danmarks förlustmatch

Det blev förlust för Danmark i den andra träningsmatchen i Nordafrika.

Danmark har just nu spelat klart sina två träningsmatcher i Marocko där man först skrällde mot VM-tvåan Argentina, men i den avslutande matchen blev det desto tuffare för Danmark.

Det danska landslaget fick en tuff start mot ett Marocko som stod för det offensiva och som gick upp i en ledning på 4-0 som också blev resultatet för den första halvleken. Danskarna fick satsa på att spela med flygande målvakt för att kunna ha chansen att få hålla i bollen.

Tidigt i den andra halvleken fick Danmark hål på Marocko efter att den flygande målvakten serverat Gantzhorn med en pass till den bortre stolpen. Detta var ÖSK-spelarens första mål i den danska tröjan.

Trots den tidiga reduceringen så skulle man inte ha mycket att sätta emot Marocko som istället ökade på sin ledning flera gånger och till slut vinna matchen med 8-1.