SFL: Så slutade söndagens matcher

Söndagen bjöd på full omgång där den åttonde rundan i Svenska Futsalligan betades av.

Det blev en tuff Söndag för ligans bottenskikt. De fem sämsta lagen i tabellen fick inkassera en varsin förlust där AFC Eskilstunas nederlag mot ÖSK Futsal antagligen svider mest. Med ett fåtal sekunder kvar av sin match så gjorde ÖSK Futsal det vinnande målet i matchen som innebar att AFC fortfarande är näst sist i tabellen.

Jumbon FC Real Internacional får fortsätta att vänta på den första historiska poängen. Hittills så är den småländske klubben poänglös och borta mot Borås AIK kom en ny dyster förlust där hemmalaget vann med 10-2.

Samtliga resultat nedan.

Resultat

IFK Göteborg – Skoftebyns IF 4-7

Kalmar United FK – Uddevalla FC 1-5

AFC Eskilstuna – Örebro SK Futsal 4-5

Borås AIK – FC Real Internacional 10-2

Hammarby IF – Norrköping FK 5-2

Örebro FC – FC Kalmar 3-7

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img