Nytt kontrakt eller degradering? Idag avgörs det!

AFC Eskilstuna är redan klara för spel i division 1 men vilket lag gör dem sällskap? Idag får vi svaret.

Idag spelas den sista omgången i grundserien i Svenska Futsalligan. I toppen fajtas Uddevalla FC och Skoftebyns IF om den åtråvärda seriesegern men samtidigt utspelas det en minst lika viktig strid i botten där nytt kontrakt står på spel.

MISSA INTE: Kampen om seriesegern avgörs idag!

Platserna det handlar om är plats 11 och plats 10. Elfteplatsen är lika med degradering och den platsen har just nu FC Real Internacional på 11 poäng och 66-114 i målskillnaden. Plats 10 har Örebro FC med 13 inspelade poäng samt 81-125 målskillnad.

Bägge lagen har tuffa uppgifter som väntar i den avslutande omgången. FC Real Internacional tar emot de regerande mästarna och tillika femman Örebro SK Futsal.

Örebro FC tar emot ett formstarkt Borås AIK som i sin tur har en målskillnad på 24-3 på sina två senaste matcher. Borås som ligger fyra i tabellen har möjlighet att knipa tredjeplatsen om allt går deras väg.

Respektive match startar klockan 16.00.

LÄS ÄVEN: Så slutade SFL-kvalet

LÄS ÄVEN: Linköping klart för SFL

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img