Nacka Juniors kryssade mot Linköping

På söndagskvällen tog ett formstarkt Nacka Juniors FF emot ett pånyttfödd KFUM Linköping som har börjat vinna på slutet. Vem skulle gå vinnande ur denna match?

Lagen känner på varandra och försöker att försvara sig lågt, med chans på omställningar, men det skulle bli hemmalaget som fick första ordet i matchen.

Nacka tar ledningen efter att Ghozzi kommer runt på sin kant, får in bollen och Sanneh kan med en tåsträckning få in bollen i mål. Precis efter blir det 2-0. Linköping tar en timeout för att skaka av sig den dåliga perioden.

Den timeouten ger en positiv effekt och laget jobbar sig in i matchen, men får gå till paus mållösa.

LÄS ÄVEN: Bajen är tillbaka som vinnare – slog serieledarna

I andra halvlek får Linköping in en snabb reducering och lyckas därefter att etablera ett spel mot sina motståndare. Sju minuter in i matchen kan återigen Pepeljak kvittera efter ett fint klapp klapp-spel av östgötarna.

Den positiva vågen slutar inte här utan kort därefter ger Osman Linköping ledning efter ett skott utifrån som han styr in, och vändningen är ett faktum. Zekria gör en snabb replik för Nacka med ett skott utifrån som letar sig in i den bortre stolpen.

Med några minuter kvar skulle hemmapubliken få jubla efter att Hellberg slår in en retur, men Souza kvitterar direkt.

En hands av Garcia ger Nacka straff efter att bortalaget har dragit på sig för många fouls, men Besic i målet kan ta straffen utan större problem och ge sitt lag en poäng att glädja sig åt.