Norrköping bröt svit – slog Falcao för första gången

Det var ett rejält drama som utspelade sig i Mässhallen på söndagskvällen. Norrköping FK hade gått till paus med en bekväm 2-0-ledning, men Falcao FC hade inga planer på att ge upp kampen.

Den andra halvleken inleds med mål åt bägge hållen och vid ställningen 3-1 så tar Falcao tidigt in en joker för att försöka skapa tryck på hemmalaget. Bortalagets chansning går hem och i slutet av matchen står det 4-4.

Man kan tycka att Falcao borde ha varit nöjda med en poäng efter denna upphämtning, men dem ville ännu mer. Falcao fortsätter att spela med joker men ett misslyckat spel i slutminuten utnyttjas av hemmalaget som slår in segermålet i tom bur.

Segern innebär inte bara att Norrköping bröt en svit på tre raka oavgjorda matcher, utan de vann också över Falcao FC för första gången i SFL.