TV: Etéus om kamratmötet: ”Lagen tar ut varandra”

2

Futsalmagasinets Tobias BW Granberg fick efter matchen mellan IFK Göteborg Futsal och IFK Uddevalla Futsal en liten pratstund med futsalspelaren som ställde skorna på hyllan och blev expertkommentator istället, nämligen vår allas Mathias Etéus. Se klippet nedan för hans åsikter om matchen.

LÄS ÄVEN: Matchreferatet från matchen

2 KOMMENTARER

  1. […] Futsalmagasinets Tobias BW Granberg fick efter matchen mellan IFK Göteborg Futsal och IFK Uddevalla Futsal en liten pratstund med futsalspelaren som ställde skorna på hyllan och blev expertkommentator istället, nämligen vår allas Mathias Etéus. Se klippet nedan för hans åsikter om matchen. LÄS ÄVEN: Matchreferatet från matchen Detta är en del av en nyhet från Futsalmagasinet. Läs hela nyheten här: TV: Etéus om kamratmötet: ”Lagen tar ut varandra”. […]

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.