Krister Melin: ”Nu kör vi”

Hej allihopa!

Mitt namn är Krister Melin. Vissa av er har kanske läst några av mina alster här på Futsalmagasinet. Andra har säkert hört mina vrål i samband med SFL-sändningar med Norrköping, eller hört mina vrål från seketeriatet i Mässahllen(och Eriksdalshallen) eller till och med sett mig smyga runt i olika arenor här i mellansverige i samband med olikamatcher Man kan säga att man har haft en del järn i elden.

Nåväl, jag ska inte tråka ut er med en självbiografi om mitt liv men om ni är nyfikna på vad jag har gjort inom futsal så får ni jättegärna lyssna på det avsnitt av podden Parken Södra som jag medverkade i början av förra året.

LÄS ÄVEN: Krister Melin ny chefredaktör på Futsalmagasinet

Då jag skriver detta inlägg i egenskap av nybliven chefredaktör för Futsalmagasinet så vill jag ta i akt att tacka David Gerd för förtroendet.

Han och jag har kamperat ihop sedan starten i princip och jag ser fram emot fortsättningen som komma skall, och precis som denna sport som hade en boom för några år sedan men som har stagnerat för att inte tala om att den tappat lite mark på grund av olika orsaker, så har även Futsalmagasinet genomgått liknande utveckling.

Men skam den som ger sig, då vi både tror och vet att denna sport kommer att explodera så vi ger oss inte. Det enda jag vet är att kärleken för denna sport är oändlig och att det ska bli otroligt inspirerande att försöka föra detta arv vidare.

Futsalmagasinet behöver er hjälp

Som ett första steg som chefredaktör så är jag nyfiken på vad ni vill läsa om här på Futsalmagasinet. Vad för storys är ni intresserade av? Vad för matcher förtjänar extra täckning? Någon intervju ni är extra sugen på?

Vi söker också fler skribenter till vår tunna redaktion, och skulle ni inte vilja bli skribent på regelbundet basis men ändå bidra med tips eller någon enstaka artikel så går det självklart bra också.

Skulle något av detta vara intressant så kan ni skriva några rader till oss på någon av följande mailadresser nedan, alternativt leta upp mig på någon av de sociala medier som jag har:

[email protected]

[email protected]

Låter detta bra? Nu kör vi!

Mvh Krister Melin, Chefredaktör

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img