Jagad skyttekung fokuserar på futsalen

123 mål på fyra säsonger i fotbollen för 23-åriga Fredrik Söderqvist. Men även skyttekung i IFK Uddevalla med sju mål och given i futsal-landslaget. Det är inte konstigt att han är ett attraktivt namn på marknaden.

Tre klubbar i fotbollen vill ha den målfarliga anfallerens signatur, bland annat division-2 klubben FC Trollhättan. Men Söderqvist själv ligger lågt och lägger fokuset på futsalen.

– Jag har futsal resten av veckan och den går först just nu. Vi är på väg mot slutspel med IFK och har en bra chans på SM-guldet i år, berättade Fredrik för Bohusläningen.

Hans IFK ligger just nu på en andraplats i SFL södra, två poäng efter serieledarna Borås, som ångat på i ligan. Men Uddevalla är svårstoppade och har ännu inte förlorat en match. Detta är en av orsakerna till att Fredrik tror på guld i år.

– Jag tror våra chanser ser väldigt bra ut, vi har haft en jättefin förstahalva på säsongen och fortsätter vi på det här spåret kommer det sluta bra. Känns verkligen som det är vårt år i år och det är tredje gången gillt, säger han till Futsalmagasinet.

I mellandagarna blev det en stabil 5-0-seger mot Torslanda, men efter det några välbehövliga dagar med vila.

– Kroppen känns bara fint. Har varit gött att ha några dagar ledigt och ladda om batterierna säger han och applåderar samtidigt Arsenals upphämtning på tisdagskvällen, till Futsalmagasinets skribents stora förtjusning.

LÄS ÄVEN: Passningsskicklig Dalslänning kan bli det som väger över för en slutspelsplats 

Alla övergångar 2022spot_img

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img