Sista matchen för säsongen – årets futsalfest

Då är snart säsongen över och vi väntar tålmodigt på den stora finalfesten. En final som nog ingen tippat, förutom möjligen vissa kuvar från Borås som spekulerat och drömt om detta. Men en sann Borås-dröm hade nog varit att slå Blåvitt i finalen.

IFK Uddevalla har jag hyllat och kommer hylla dem ännu mer, de är Sveriges bästa lag. Frågan är om de inte var det redan förra året? Finns inget dålig att skriva så jag låter bli.

ANNONS: Här hittar du finaloddsen

De har Sveriges bästa målvakt, en förstafyra som skulle vara första fyra i alla SFL-lag plus massvis av andra godbitar. Ingen nämnd ingen glömd.

Förutom en spelare: Granit Berisha. I år har han inte kanske varit så framträdande som vi är van att se honom. Men jag har sett honom i tre år nu och jag är kär i den spelaren. För mig är Granit en spelare som har allt. Jag tycker han är Sveriges bästa futsalspelare.

Om Uddevalla är sveriges bästa lag så är Borås AIK:s Petter Florentin den bästa tränaren. Han har lyckas förvandla ett bra Borås till en segermaskin och värdig utmanare om guldet.

Nu räcker det tyvärr inte, men ändå årets mest positiva överraskning.

För Örebros del så blev det som jag trodde. En seger i semin, äntligen! Nu fattas bara en final som jag tyvärr tror är väldigt långt borta, men det resonemanget tar vi efter finalen.

På damsidan blir det guld till BLÅVITT! Varför? Jag hejar på dem.

Finalhälsningar från Oraklet

LÄS ÄVEN: Lindahls FF – återigen i final med landets tunnaste trupp

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img