Succétränare får stipendium: ”Jag är både stolt och glad”

Vilken säsong Jokkmokks SK har gjort på futsalplanen. Futsalmagasinet har tidigare uppmärksammat division 1-laget från Norrland som vann sin serie och sedan fick kvala till SFL, detta med en trupp bestående av lokala spelare och spelare från andra kulturer.

I övrigt engagerar föreningens bollverksamhet över hundra spelare från olika delar av världen. Dessa insatser har gjort att lagets tränare och eldsjäl Afnan Khabiri nu belönas med stipendiet kompassrosen från Konungens Stiftelse Ungt Ledarskap.

Priset delas årligen ut till unga ledare som har visat prov på mod, omtanke och handlingskraft. Stiftelsen motiverar utmärkelsen till Jokkmokksledaren med följande ord:

– Med engagemang och omtanke utöver det vanliga, ser och lyfter sina medmänniskor i en gemenskap där alla, oberoende av bakgrund, får vara med, skriver stiftelsen på sin hemsida.

Afnan Khabiri tillsammans med de övriga stipendiaterna. Foto: Konungens Stiftelse Ungt ledarskap

Afnan Khabiri är självklart glad över priset:

– Jag är både stolt och glad. Stipendiet ger mig möjlighet att både nätverka med tidigare stipendiater och ta del av deras erfarenheter och lärdomar och samtidigt utveckla mitt eget ledarskap, säger Khabiri på Stiftelsen ungt ledarskaps hemsida.

LÄS ÄVEN: Blir han Sveriges nästa utlandsproffs?

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img