KLART: Mästarna förlänger med ny duo

Futsalmagasinet kunde under förra veckan rapportera om att IFK Uddevalla lyckades förlänga med Granit och Mergim Berisha. En viktig duo som kommer att vara tillgängliga för höstens spel i Uefa Futsal Cup. Här kommer nästa glädjebesked.

Tidigare under måndagen valde svenska mästarna att förlänga med Albert Hiseni och Arlind Sadriu som öppnade målskyttet i SM-finalen mot Borås AIK. En final som Uddevalla vann med 6-4. Uddevallatränaren Angelo Vega är nöjd med förlängningarna och har följande att säga:

– I mina ögon är Albert Sveriges bästa futsalspelare. En Iniesta fast i futsal, och jag tror att många håller med mig om detta. Han är tryggheten själv med bollen och en ovärderlig spelare hos oss, säger han till klubbens hemsida.

Om Sadriu:

– Arlind är en grym spelare som utvecklats enormt hos oss de senaste åren. Han har inga som helst nerver och oavsett motstånd så kör han bara på. Han har varit viktig för oss tidigare och kommer fortsätta att vara det. Både han och Albert har varit med oss sedan starten och dessutom är han en riktig glädjespridare i laget och viktig även ur den aspekten.

LÄS ÄVEN: Söder Futsal laddar om i division 1

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img