KLART: Duo förlänger med Blåvitt

0

Förra veckan presenterade IFK Göteborg sitt första spelarförvärv i Robin Örtendahl, som har ett förflutet i Stenungsund Futsal Förening.

Nu fortsätter Mathias Etéus med sitt lagbygge och nu står det klart att Kristoffer Melin och Ludvig Torkelsson förlänger med Göteborg. Den förstnämnda är ingen duvunge inom futsal, Melin har nämligen tre SM-guld på meritlistan medans Torkelsson har avverkat sin första säsong i blåvitt.

LÄS ÄVEN: Här är svensken som är proffs i Australien

Mathias Etéus kommenterar förlängningarna:

– Det är två väldigt intressanta spelare vi presenterar denna gången. Melin med rutin och erfarenhet där man alltid vet vad man får. Torkelsson med fin rörelse och fina fötter som kan göra sin gubbe när som helst samtidigt som han kämpar för laget varje sekund. I det stora hela är jag väldigt nöjd med att de valt att fortsätta sin futsalkarriär i den finaste tröjan, säger han till klubbens hemsida.

Dulvat nöjd med lägret: ”Det har varit tufft för spelarna”