KLART: Landslagsman stannar i Linköping

Inför förra säsongen var det många som tippade att KFUM Linköping skulle åka ur Svenska Futsalligan. Laget hade bland annat tappat Kerar Al-Hamed till seriekonkurrenten ÖSK Futsal, och inledningen på serien var allt annat än bra, där endast tre poäng efter halva serien var inspelade.

Trots detta lyckades Linköping ta sig i kragen och säkra SFL-kontraktet i den näst sista omgången. En av spelarna som bidrog till detta var Blend Ali Osman som noterades för 11 mål och vars prestationer gjorde att han blev uttagen till förbundskapten Matija Dulvats 20-manna trupp till Uddevallalägret som hölls förra veckan.

LÄS ÄVEN: Efter landslagslägret – Maravilla tar med sig nya erfarenheter

Nu står det klart att den nyblivna landslagsmannen spelar i KFUM Linköping kommande säsong. KFUM-tränaren Kim Gama har följande att säga om förlängningen:

– En vinnarskalle som aldrig ger upp tillsammans med en fin teknik och näsa för mål. En spelare som kan styra och avgöra matcher på egen hand. Vi är mycket glada över att Blend är med oss säsongen 2017/18, säger han till klubbens Facebook-sida.

LÄS ÄVEN: Missa inte det senaste avsnittet av El Café Del Futsal

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img