Qaderi förlänger med KFUM Linköping Futsal

Younis Qaderi fortsätter spela för KFUM Linköping. Det meddelade klubben på sin Facebooksida under onsdagen.

Huvudtränaren Kim Gama till klubbens Facebooksida om förlängningen av Younis:

– Jag är jättenöjd. En riktig vinnarskalle som alltid ger 100%. Younis kom in i laget ganska sent förra säsongen men tog en ordinarie plats och gjorde ingen besviken. Med ett aggressivt spel och bra driv framåt var han en viktig del i de avgörande matcherna.
Vi ser fram emot att jobba med Younis redan från start den här säsongen.

LÄS ÄVEN: Ålder är bara en siffra

Younis Qaderi i en kommentar till Futsalmagasinet:

– Det känns väldigt bra att få fortsätta spela i det lag som ligger mig närmast hjärtat. Vi är ett lag som älskar att spela futsal och vi vill bidra till att sporten växer ännu mer och att få spela i den högsta ligan gör det hela ännu bättre. Vi hoppas att vi kan fortsätta så som vi avslutade förra året.

– Om vi fortsätter på samma spår som vi slutade förra säsongen där vi nog tog flest poäng av alla lag så har vi en stor chans att nå slutspelet denna säsongen. I år kommer vi starta försäsongen ännu tidigare för att tidigt komma i så bra form som möjligt.

LÄS ÄVEN: Hector Maravilla med nya erfarenheter

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img