Qaderi förlänger med KFUM Linköping Futsal

0

Younis Qaderi fortsätter spela för KFUM Linköping. Det meddelade klubben på sin Facebooksida under onsdagen.

Huvudtränaren Kim Gama till klubbens Facebooksida om förlängningen av Younis:

– Jag är jättenöjd. En riktig vinnarskalle som alltid ger 100%. Younis kom in i laget ganska sent förra säsongen men tog en ordinarie plats och gjorde ingen besviken. Med ett aggressivt spel och bra driv framåt var han en viktig del i de avgörande matcherna.
Vi ser fram emot att jobba med Younis redan från start den här säsongen.

LÄS ÄVEN: Ålder är bara en siffra

Younis Qaderi i en kommentar till Futsalmagasinet:

– Det känns väldigt bra att få fortsätta spela i det lag som ligger mig närmast hjärtat. Vi är ett lag som älskar att spela futsal och vi vill bidra till att sporten växer ännu mer och att få spela i den högsta ligan gör det hela ännu bättre. Vi hoppas att vi kan fortsätta så som vi avslutade förra året.

– Om vi fortsätter på samma spår som vi slutade förra säsongen där vi nog tog flest poäng av alla lag så har vi en stor chans att nå slutspelet denna säsongen. I år kommer vi starta försäsongen ännu tidigare för att tidigt komma i så bra form som möjligt.

LÄS ÄVEN: Hector Maravilla med nya erfarenheter