RYKTE: Duo byter Örebroklubb

0

Klubbarna i Örebro har minst sagt nära till bra motstånd, efter att slutat etta respektive tvåa i SFL Norra förra säsongen. Övergångar mellan klubbarna är något som skett tidigare, även om det varit lite ”förbjudet”. Ytterligare en sådan här förbjuden övergång verkar vara på gång.

Det handlar om spelarna Alen Rastoder och Henrik Norberg som spendera förra säsongen i ÖSK Futsal. Norberg som är målvakt och över 40 lär få agera backup till Dildar Caliskan, som deltog på senaste landslagslägret i Uddevalla. Dock skall han ses som en viktig del i omklädningsrummet.

LÄS ÄVEN: Ternström om försvar

Alen Rastoder som bland annat hamnade i en tuff duell med ÖFC:s Basel Gorgis i derbyt, ser nu alltså ut att hamna i samma klubb. Förhoppningsvis har man lagt det bakom sig.

Montage. Alen Rastoder och Henrik Norberg. Foton ursprungligen från öskfutsal.se

Vi har försökt nåt representanter för ÖFC, utan framgång.

LÄS ÄVEN: Ingen Gothia Cup tack!