KLART: Stockholmskapten förlänger

0

Djurgården, med David Bergqvist i spetsen, har redan gjort klart med flera nyförvärv och förlängningar. Nu står det klart att man även förlängt med kaptenen Andreas ”Adde” Johansson.

Johansson kommenterar till Djurgårdens hemsida:

– Det känns såklart fantastiskt att få äran att fortsätta leda DIF Futsal även nästa säsong. Det ska bli spännande att få fortsätta bygga på det vi påbörjade för många år sedan och nu även få mäta oss med de bästa i landet. Jag har fullt förtroende för vår trupp och ser med tillförsikt fram emot säsongen 17/18.

LÄS ÄVEN: Genomgång med Ternström

Även tränare Bergqvist kommenterar sin kaptens förlängning:

– Att lagkaptenen Adde forsätter i DIF är glada nyheter! Addes smartness och ledaregenskaper är essentiella för vårt lagbygge. Hans vilja att alltid vinna är viktig och smittsam till hela truppen. Förutom insatserna på plan är Adde otroligt viktig för arbetet och utvecklingen i laget och för futsalen i DIF som helhet.

Lite kaxigt kommenterar Johansson, på frågan vad han blir ensam om att göra i DIF Futsal nästa säsong, att han modifierar frågan till vad han blir först att göra och att det är att lyfta SM-bucklan i mars. Återstår att se om så blir fallet.

LÄS ÄVEN: Vad händer med Skövde nästa säsong?