Förre Siriusspelaren klar för SFL-klubb

Förra veckan presenterade KFUM Linköping Eric Stillersson som blev östgötarnas första nyförvärv för säsongen. Nu är det andra nyförvärvet officiellt och spelaren det handlar om är Jacob Björk, som har erfarenhet från Superettan med IK Sirius.

LÄS ÄVEN: Lagkaptenen stannar i Djurgården

Nu blir det alltså debut i SFL för Björk som ser fram emot att få komma igång med sina nya lagkamrater:

– Det ska bli väldigt kul att testa på en, för mig, rätt så ny sport. Vad jag har hört är det duktiga spelare i laget som hela tiden vill utvecklas vilket känns inspirerande. Jag ser fram emot säsongen och hoppas kunna hjälpa laget till en bra placering genom många poäng och bra spel, säger han till KFUM:s Facebook-sida.

Även Linköpingstränaren Kim Gama är nöjd och har följande att säga:

– Jättespännande! Redan förra året försökte vi få in honom i vårt lagbygge, och nu är vi väldigt glada att kunna få presentera honom. Med erfarenhet från Superettan kommer Jakob var ett lyft för KFUM Linköping Futsal. Vi ser fram emot att jobba med Jakob kommande säsong.

LÄS ÄVEN: Rasistskandal på Grönland

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img