Lidköping United laddar om – trio klar för klubben

Det är inte bara SFL-klubbarna som härjar runt under silly season utan även division 1-klubben Lidköping United, som förra säsongen vann sin division 1-serie och fick kvala mot lokalkonkurrenten Skövde United. Där drog Skövde det längsta strået och klarade sig därmed kvar i SFL.

Nu laddar Lidköping om och det med besked. Under torsdagen presenterade klubben på sin hemsida tre spelare som är klara för kommande säsong. Spelarna det handlar om är Haval Othman, Goran Pupcevic och Egzon Restelica.

Restelica noterades för 11 mål i United förra säsongen och valde inför denna säsong att gå till lokalkonkurrenten Tina FC, något som han sedan ångrade och nu är han alltså tillbaka i United.

LÄS ÄVEN: Här är klubben som vill spela i SFL om fem år

United ordförande Dino Husic är glad över nyförvärven och har följande att säga om duon:

– Haval Othman är en spelare med bra tempo. Bra blick för spelet och tuff att möta. En spelartyp vi har följt tidigare som nu kommer att ansluta till oss.

– Goran Pupcevic har en vass vänsterfot som troligtvis skjuter hårdast i trakten. Kommer vara väldigt användbar för oss med sin spelförståelse men framförallt kommer vänsterfoten vara användbar i dem fasta situationerna.

Dino kommenterar även sin nygamle spelare:

– Egzon Restelica MR 100% is back. Mer behöver jag inte kommentera.

LÄS ÄVEN: Nacka Juniors har gjort klart med en assisterande tränare

 

 

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img