Torslandaspelare till IFK Göteborg Futsal

IFK Göteborg Futsal är ett av lagen som inte ligger på latsidan när det gäller att värva spelare. Nu har sportchefen Mathias Etéus gjort ännu en värvning till laget. Denna gången handlar det om spelaren Nima Kavidar som kommer ifrån spel med Nols IK senaste säsongen. Nol spelade förra säsongen i Divison 1 och slutade fyra, tolv poäng bakom vinnande GAIS. Inom fotbollen spelar Nima i Torslanda IK.

– Nima är en bolltrygg spelare som är duktig en mot mot en. Han gjorde tolv mål förra säsongen men visade även på att han tar ansvar defensivt vilket är viktigt som futsalspelare. Nima kommer passa in bra i vår mix av spelare där vi blandar rutin med nya tekniska spelare. Om han vill kan han bli en riktigt duktig futsalspelare, säger sportchefen Mathias Etéus till lagets hemsida.

LÄS ÄVEN: Djurgården förlänger med spelare

– Jag kommer till en miljö där kvaliteten på mina medspelare är hög och detta hoppas jag leder till att jag utvecklas ännu mer på alla fronter som spelare, berättar Nima till lagets hemsida.

Nima Kavidar berättar även för lagets hemsida varför valet föll just på IFK Göteborg Futsal:

– Göteborg är min stad och Blåvitt är Göteborg. Futsal är en snabbt växande sport och IFK Göteborg är i framkanten där de redan har flera SM-guld under bältet. IFK har ett nytt projekt på gång med bland annat en ny utländsk tränare samt flera skickliga nyförvärv där mixen utav talang och erfarenhet ser väldigt lovande ut. Personligen kommer jag göra det yttersta för att vi tillsammans ska nå nya mål.

LÄS ÄVEN: Det blir bara bättre

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img