Berisha har bestämt sig: ”Det har varit jobbigt”

Futsalmagasinet kunde förra veckan rapportera att landslagsspelaren Senad Berisha är tillbaka i Sverige, efter en sejour i Thailand som tog slut på ett minst sagt oväntat sätt.

– Det var mycket konstigheter, berättade Berisha för Nerikes Allehanda som var först med nyheten.

Han berättade också att proffsdrömmen inte är död men att en återkomst till Sisaket i dagsläget är omöjligt. Någonting som har väckt funderingar och spekulationer om hans framtid hos supportrar i Sverige och Örebro.

LÄS ÄVEN: Djurgården anordnar provträningar

Futsalmagasinet kan nu avslöja att Örebroprofilen blir kvar i Sverige.

– Jag har tagit ett beslut att jag blir kvar och kör i Sverige, säger Berisha till Futsalmagasinet.

Hur känns det att du har tagit detta beslut?

– Det har varit lite jobbigt när jag kom hem från Thailand. Mycket tankar i huvudet hade man. Men efter ett tag så börjar jag inse hur mycket jag har kämpat för att uppleva min dröm, vilket jag gjorde och mitt mål var att jag ska kämpa för skriva på kontraktet.

Han fortsätter:

– Sedan gick det inte som det skulle men jag vet att klubben fortfarande vill ha tillbaka mig. Men jag väljer att ta ett beslut och stanna kvar och köra på i Sverige, och ta med det jag har lärt mig och hjälpa mitt klubblag och Sverige.

– Jag mår bra och är stark, avslutar han.

LÄS ÄVEN: Här är laget som ska ta IFK Uddevalla till Main Round

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img