Tre Fiori och Encamp kryssade

På lördagseftermiddagen startade FC Encamp och Tre Fiori Futsal den avslutande omgången i Grupp D i UEFA Futsal Cup.  Bägge lagen kom inför omgången med två förluster var, och ville därför avsluta gruppspelet på bästa sätt.

Matchen inleds piggt från Tre Fiori Futsal men FC Encamp tar därefter över matchen med ett bollförande spel och tröttheten från de två första matcherna verka vara borta. Målchanser finns men bollen vill inte nå nätet.

Med lite över två minuter kvar hittar Mesquita målet till lagets supportrars jubel. Tre Fiori replikerar snabbt med en målchans men resultatet står sig till paus.

LÄS ÄVEN: Här är spelarna IFK Uddevalla ska se upp för

I andra halvlek är det mer Tre Fiori som jagar kvittering men Encamp kollektiv och målvakt ser till att målen uteblir. Ett avslut signerat Encamp når stolpen med knappt 13 minuter kvar. Tre Fiori drar samtidigt på sig en utvisning och får tillbringa två minuter med en man mindre. Något som de reder ut utan problem.

Med knappt åtta minuter kvar drar FC Encamp i sin tur på sig en utvisning. Tre Fiori skapar flera chanser men lyckas inte kvittera under sitt powerplay.

Tre Fiori satsar på jokerspel med knappt fem minuter kvar och försöker att skapa tryck mot mål. Kvitteringen kommer till slut och lagen får lämna turneringen och Uddevalla med en poäng var.

Matchfakta

Tre Fiori Futsal – FC Encamp 1-1 (0-1)

Målskyttar, Tre Fiori Futsal: Alex Santi

Målskyttar, FC Encamp: Eric Mesquita

 

LÄS ÄVEN: Så ser du IFK Uddevalla vs SSV Regensburg

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img