KLART: Landslagsspelaren förlänger

0

Simon Chekroun var under den föregående säsongen kanske den mest framstående spelaren i IFK Göteborg. Efter att tidigare dragit av hälsenan blev han direkt uttagen till landslaget, trots i princip ett års frånvaro från futsalen.

Med sina 37 landskamper och tre SM-guld, samt elva mål på tio matcher förra säsongen är det nu klart att han fortsätter sin framgångsrika karriär i IFK Göteborg. På Blåvitts hemsida berättar man att trots föregående säsongs prestation är det inte förrän i år han först är tillbaka. Den fysiska formen skall nu vara helt återställd.

LÄS ÄVEN: Landslagsrutin till Bajen

Simon Chekroun till IFK Göteborgs hemsida:

– Nu är det allvar. Förra säsongen var frustrerande. Spelet stämde inte för laget och vi fick inte till det. Vi är mesta mästarna och jag kommer aldrig att acceptera en femteplats.

Vi får se om Blåvitt, med en Chekroun i form, återigen kan vara med och utmana om guldet.

LÄS ÄVEN: Berisha historisk målskytt för Uddevalla