BOMBEN: Falcaotrio byter klubb

0

Hammarby IF har enligt rykten varit aktiva på transfermarknaden under sommaren. Mycket tyder nu enligt Futsalmagasinets källor att man inte är klara än.

Nykomlingen ryktas nämligen norpa tre otroligt erfarna futsalspelare från rivalen Falcao FC. Spelarna i fråga är Aday Kaplan, Fredrik Notice och Özgur Yasar. Trion stod för över en tredjedel av målen Falcao gjorde förra säsongen, vilket beskriver tyngden av de potentiella spelarförlusterna för Falcao. Dessutom har både Kaplan och Yasar tillsammans elva landskamper på meritlistan.

LÄS ÄVEN: Europadrömmen död för Uddevalla

Sportchef Loke Grahn kommenterar ryktet:

– Jag kan bekräfta att vi är intresserade av alla tre. De är duktiga spelare som har personlig kontakt med några av våra spelare. Det gör processen lättare när vi vill värva spelare.

Han berättar även lite kring den satsning Hammarby gör:

– Vi följer ett antal spelare med rutin från SFL. Det kommer behövas om vi ska hålla oss kvar och ta nästa steg i Hammarbys satsning. Hammarby kommer ha mycket rutin från SFL, Allsvenskan (fotboll) samt landslaget i år. Jag ser fram emot att se hur truppen formar sig.

Sedan tidigare har Futsalmagasinet skrivit kring att Bajen närmat sig spelarna Sebastian Holmqvist och Erik Svensson. Med tre potentiellt ytterligare nyförvärv blir Bajen definitivt intressant att följa i vinter.

LÄS ÄVEN: Ta lärdom av Uefa Futsal Cup