Khazeni förlänger: ”Det han gör med boll i fart är absolut svensk toppklass”

Det har tidigare konstaterats att Djurårdens IF jobbar för fullt för att skapa ett slagkraftig lag inför debutsäsongen i SFL. Bara denna vecka har SFL-nykomlingen säkrat upp fyra spelare, bland annat duon Rami Younes och Daniel Aramesh.

Nu har Djurgården säkrat upp ännu en spelare och spelaren det handlar om är Kristoffer Khazeni, som noterades för 8 mål i division 1 förra säsongen.

LÄS ÄVEN: Halmstad BK satsar på futsal

Tränare David Bergkvist är nöjd med förlängningen och kommenterar den på klubbens hemsida.

– Khazeni är en spelare på mångas läppar just nu. Hittills har han gjort en bit över 30 poäng i div 3, provtränat med allsvenska Kalmar FF och många futsalklubbar vill ha hans underskrift. Men Khazeni väljer DIF Futsal nästa säsong och vi är mycket nöjda över det, säger han och beskriver Khazenis egenskaper.

– Det han gör med boll i fart är absolut svensk toppklass, både futsal och fotboll inräknat. Lägger man till speluppfattning och split-vision av hög kvalitet och millimeterprecisa passningar så har man en futsalspelare med potential att bli en av Sveriges bästa! Om han tränar fokuserat och anammar futsal som sport till fullo är jag övertygad om att han går en väldigt ljus framtid till mötes.

LÄS ÄVEN: Hammarby IF värvar för fullt

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img