SFC:s replik efter kritiken: ”Valde själv att stanna”

Det har konstaterats att Hammarby IF inte ligger på latsidan när det kommer till lagbygget inför SFL-debuten. Futsalmagasinet kunde under tisdagen avslöja att en meriterad Falcaotrio är påväg till Bajen, och under förra veckan kopplades förre superettanspelaren Sebastian Holmkvist ihop med SFL-nykomlingen. De nyförvärven bekräftades sedan av klubben.

I samband med det sistnämnda ryktet passade Hammarbys sportchef Loke Grahn på att kritisera Holmkvists förra klubb Stockholm FC, för deras sätt att sköta övergångar. Bakgrunden till kritiken är att Holmkvist i vintras var aktuell för Bajen, en övergång som inte blev av.

LÄS ÄVEN: Djurgården förlänger med sin trotjänare

Nu har Stockholm FC:s ordförande Ove Holmberg valt att bemöta kritiken på föreningens Facebook-sida. Han skriver bland annat att de gärna släpper spelare till andra lag men att Holmkvist valde själv att stanna.

– Vid tillfället ifråga spelade Bajen och 1SFC i samma division och ”Basse” själv valde då att stanna utan att vår policy behövde kommuniceras. ”Basse” var senare starkt bidragande till att vi spelade skjortan av Bajen i serien.

LÄS ÄVEN: Landslagsmeriterad ängel förlänger

HAR DU INTE LADDAT NED FUTSALMAGASINETS APP?

HÄR HITTAR DU DEN PÅ APPSTORE

HÄR HITTAR DU DEN PÅ GOOGLE PLAY

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img