Foto: Peter Jonsson

Det har konstaterats att Hammarby IF inte ligger på latsidan när det kommer till lagbygget inför SFL-debuten. Futsalmagasinet kunde under tisdagen avslöja att en meriterad Falcaotrio är påväg till Bajen, och under förra veckan kopplades förre superettanspelaren Sebastian Holmkvist ihop med SFL-nykomlingen. De nyförvärven bekräftades sedan av klubben.

I samband med det sistnämnda ryktet passade Hammarbys sportchef Loke Grahn på att kritisera Holmkvists förra klubb Stockholm FC, för deras sätt att sköta övergångar. Bakgrunden till kritiken är att Holmkvist i vintras var aktuell för Bajen, en övergång som inte blev av.

LÄS ÄVEN: Djurgården förlänger med sin trotjänare

Nu har Stockholm FC:s ordförande Ove Holmberg valt att bemöta kritiken på föreningens Facebook-sida. Han skriver bland annat att de gärna släpper spelare till andra lag men att Holmkvist valde själv att stanna.

– Vid tillfället ifråga spelade Bajen och 1SFC i samma division och ”Basse” själv valde då att stanna utan att vår policy behövde kommuniceras. ”Basse” var senare starkt bidragande till att vi spelade skjortan av Bajen i serien.

LÄS ÄVEN: Landslagsmeriterad ängel förlänger

HAR DU INTE LADDAT NED FUTSALMAGASINETS APP?

HÄR HITTAR DU DEN PÅ APPSTORE

HÄR HITTAR DU DEN PÅ GOOGLE PLAY

KOMMENTERA GÄRNA

Please enter your comment!
Please enter your name here
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.