Nackas skyttekung förlänger

0

Nacka Juniors FF är kanske inte det lag som har synts mest denna sommar, men de har inte varit osynliga för det. En ungdomsverksamhet har tidigare presenterats och flera pusselbitar i ledarstaben har fallit på plats.

Nu har även en viktig pusselbit i laget säkrats upp inför höstens spel i SFL och spelaren det handlar om är Mosaddiq Zekria som förra säsongen vann den interna skytteligan på 11 mål. Han blir också den första spelaren som presenteras i Nacka Juniors.

LÄS ÄVEN: Örebrospelare på väg till GAIS Futsal

Zekria kommenterar fortsättningen på Nackas hemsida:

– Det var en självklarhet för mig att fortsätta i Nacka Juniors. Nacka Juniors har tagit hand om mig och som Nacka-bo var det en självklarhet att representera Stockholms bästa Futsal lag. Jag ser fram emot att träffa alla gamla och nya spelare för att kicka igång säsongen.

LÄS ÄVEN: GAIS Futsal värvar skyttekung från division 2