Nackas skyttekung förlänger

Nacka Juniors FF är kanske inte det lag som har synts mest denna sommar, men de har inte varit osynliga för det. En ungdomsverksamhet har tidigare presenterats och flera pusselbitar i ledarstaben har fallit på plats.

Nu har även en viktig pusselbit i laget säkrats upp inför höstens spel i SFL och spelaren det handlar om är Mosaddiq Zekria som förra säsongen vann den interna skytteligan på 11 mål. Han blir också den första spelaren som presenteras i Nacka Juniors.

LÄS ÄVEN: Örebrospelare på väg till GAIS Futsal

Zekria kommenterar fortsättningen på Nackas hemsida:

– Det var en självklarhet för mig att fortsätta i Nacka Juniors. Nacka Juniors har tagit hand om mig och som Nacka-bo var det en självklarhet att representera Stockholms bästa Futsal lag. Jag ser fram emot att träffa alla gamla och nya spelare för att kicka igång säsongen.

LÄS ÄVEN: GAIS Futsal värvar skyttekung från division 2

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img