RYKTE: Från ÖSK till GAIS

0

Den sista december 2011 presenterades han för GFC, nuvarande IFK Göteborg Futsal. Nu verkar det som att Haval Mahdi istället kommer spela futsal för rivalen GAIS kommande säsong.

Sportchefen i GFC då, den kanske inte helt okända Per Broberg, sade såhär om Mahid då:

– Haval är en spelare som jag har haft glädjen att följa ända sedan P-93 stadslaget. Han är en spelare som har alla förutsättningar att utvecklas till en mycket bra futsalspelare med sin goda spelförståelse och utsökta vänsterfot. Haval är bara 19 år och vi behöver verkligen unga, hungriga och ambitiösa spelare som kan utveckla futsalen.

LÄS ÄVEN: Bejan till GAIS

Sex år senare bär det av till Göteborg återigen för Mahdi, efter en tur i Örebro. Klubbarna i Göteborg skall ha blivit informerade men GAIS är dem som är hetast på gröten. I Haval Mahdi skulle man i så fall få en hårt arbetande lagspelare med taktiska kunskaper och vass vänsterfot. Vem vet, kanske får Mahdi näta inför sina forna GFC-kamrater, fast denna gången i grönsvart tröja?

Både GAIS och ÖSK har valt att avböja kommentarer, där den sistnämnda klubben bekräftar flytten från Örebro till Göteborg.

LÄS ÄVEN: Som Futsalmagasinet kunde avslöja – fem nyförvärv till Bajen