KLART: GAIS värvar Backas målkung

0

FC Backa Real håller till i Division 2 i Göteborg och gör inte mycket väsen av sig. Ett av utropstecken däremot under föregående säsong var Shervin Shafiei som vann skytteligan.

Under nio matcher mäktade Shafiei med 21 mål, alltså i snitt över två mål per match. Detta har nu skapat eko i Göteborg, där GAIS sägs ha närmat sig honom. Tränare Patrik Persson skall ha skaffat sig stort tycke för spelaren, då han själv intresserat sig stort för klubben och sporten.

LÄS ÄVEN: Halmstad stiger in i futsalen

Persson kommenterar:

– Jag kan bekräfta att han kommer spela för oss under kommande säsong.

– Shafiei har sin futsalbakgrund i Iran. En spelare som bara spelar futsal, han har alltså ingen utomhusklubb. Bosatt i Sverige sedan tre år tillbaka. Han har gått under radarn. Framtiden får säga om han levererar på högsta nivån. Han är en bra karaktär och bara 21 år gammal.

LÄS ÄVEN: Bejan till GAIS