Bekräftat: Riahi stannar i Nacka Juniors

Futsalmagasinet kunder förra veckan rapportera att Nacka Juniors FF har påbörjat truppbygget, och detta genom att förlänga med lagets skyttekung Mosaddiq Zekria.

Nu står det klart att Zekria får sällskap av Youssef Riahi som väljer att förlänga med SFL-klubben. Precis som Zekria så noterades Riahi för 11 mål förra säsongen vilket gör att Nacka har lyckats säkra upp en stark offensiv duo.

LÄS ÄVEN: Sex spelare lämnar Örebro

– Youssef som varit med från starten 2013 gjorde sin bästa säsong föregående säsong och bidrog starkt till att säkra kontraktet med sina 11 mål. Frågar man publiken så var Youssef Riahi det stora utropstecknet förra säsongen med sina jämna nivå vilket även resulterade i att han vann den interna skytteligan, skriver Nacka på sin hemsida.

LÄS ÄVEN: Oraklet är tillbaka

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img