Lidköping United värvar: ”En spelare som kommer att höja laget”

FC Lidköping United fortsätter med sitt lagbygge och under tisdagen presenterade division 1-klubben på sin hemsida ett nyförvärv i Noah Tesfaye.

Foto: Amir Avdic

Tesfaye som blir klubbens fjärde nyförvärv efter Haval Othman, Goran Pupcevic och Egzon Restelica, beskrivs som en bolltryggspelare med fin teknik. Till vardags spelar han fotboll i Lundsbrunns IF som håller till i division 4.

LÄS ÄVEN: Sex spelare lämnar Örebro Futsal Club

Ordförande Dino Husic kommenterar nyförvärvet.

– Noah är en spelare som har en fin teknik och bra balans samt som han är snabb. Fastnade för hans spelstill redan förra säsongen då jag följde honom på olika turneringar. En spelare som kommer att höja laget och ett nyförvärv jag är mycket nöjd över, säger Husic och tillägger att fler spelare är på ingång.

– Det kommer att hända en hel del dem närmaste dagarna.

LÄS ÄVEN: Örebro FC arrangerar provträningar

Senaste nyheterna

Relaterade artiklar:

spot_img